Rønne fB lukker og slukker med lokalopgør

Perfekt ramme for afslutning på mere end 10 års bornholmsk fodboldhistorie

Afslutningen på Rønne fodbold samarbejdet kunne vel næppe få en bedre afslutning end det er tilfældet. For at afslutte mere end 10 års bornholmsk fodbold historie med en bornholmsk pokalfinale mod lokalrivalerne er bare perfekt.

Efter for 14 dage siden at have afsluttet turneringen med en flot udebane sejr over mestrene fra KFUM, og en slutplacering som nummer 7, bliver det spænende at se om pausen har haft en postiv eller negativ indvirkning på Rønne fB truppen.

Med pointmæssigt godt forår, fik Rønne fB således rettet positivt op på et noget mere slingrende efterår, og det bliver spændene at se om RIK med overtagelsen af holdet efter sommerferien, kan fastholde det positive momentum på- og uden for banen.

For medens NB Bornholm i samme periode har været ude i pokalopgør startende med Hasle/Nyker og en stensikker 5-0 sejr, fulgt op den første kvalkamp mod Bornholms Brand Liga vinderne fra Midtbornholm og en endnu mere sikker 6-0 sejr, har Rønne fB truppen holdt formen vedlige gennem de tre ugentlige træningsdage.

Det er således op til bevis om enten kampe eller træning har været bedste for sikring af den bedste mulige form til finaleopgøret, hvor tilskuerne helt sikkert bør få et brag af et opgør.

I øvrigt kan det gennem de sikre NB Bornholm sejre over de to bedst placerede hold fra den bornholmske lokalturnering vel godt konkluderes, at springet mellem Bornholmsserien og Københavnsserien styrkemæssigt er temmelig stort, og også en understregning af, at kvalitet, kvantitet, og ja det samlede set up for både NB Bornholm og Rønne fB, er et godt stykke foran de bedste hold fra den lokale turnering.

Lokalopgørene mellem NB Bornholm og Rønne fB har altid været forbundet med stor gnist, fight og prestige, hvilket gennem mange opgør har givet nogle særdeles underholdende opgør. Rønne formåede tidligt i foråret at besejre lørdagens modstander i Nexø med 1-0, hvilket var en længe ventet sejr for De Sorte Helte. For NB Bornholm havde indtil da haft en stor overvægt af sejre i både turnerings øjemed og i pokalfinaler gennem flere sæsoner, hvilket gjorde Rønne sejren endnu sødere.

Til Rønne fBs absolut sidste kamp, har trænerteamet udtaget nedenstående trup:

Lukas Olesen

Oskar Møller

Mads Marholt

Almir Lozid

Admir Muric

Anton Dich

Nicklas Harder Mogensen

Emil Munk Jensen

Bjørn Jensen

Samir Abdalas

Nilas Stange

Valdemar Finsen

Matthias Ellebye

Nichlas Poulman

Edonis Emini

Chriss Jacobsen

Mads Bonde

Så velmødt til bornholmsk pokalfinale og et endeligt og forhåbentligt bragende positivt farvel til Rønne fB.

Sydbank Pokalfinalen fløjtes op lørdag den 22. juni kl. 15.00Rønne Stadion Nord.