Rønne fB klar til semifinale

Sydbank Pokalen

Midtbornholm - Rønne fB 3-5 (1-2) Efter forlænget spilletid.

Mål:

1-0: Marcus Jørgensen

1-1: Oskar Møller

1-2: Nicki Holm

1-3: Nilas Stange

2-3: Michael Pedersen

3-3: Dennis Bo Pedersen

3-4: Matthias Ellebye

3-5: Nilas Stange

Rønne fB måtte ud i forlænget spilletid før pokalavancement var sikret

Det blev lige spændende nok, da Rønne fB onsdag spillede sig i semifinalen i den bornholmske del af Sydbank Pokalen. For holdet måtte ud i ekstra spilletid, efter hjemmeholdet fra Midtbornholm havde på to mål i kampens sidste minutter havde udlignet Rønne fBs 3-1 føring.

At det nåede så vidt, kan Rønne fB ret beset kunne takke sig selv for. For holdet havde absolut sine (oplagte) chancer til helt og fuldt ud at lukke opgøret. Når det så er sagt så leverede hjemmeholdet en rigtig fin indsats kampen igennem, og havde bestemt sine chancer og spil.

Det lignede således et sikkert avancement til Rønne fB fem minutter før tid. Da fik indskiftede Matthias Ellebye gult af dommer Peter Bech Jensen, og det skulle vise sig at blive kampændrende. For med en sidste offensiv satsning lykkedes det hjemmeholdet at udligne til 3-3, og dermed spille sig forlængelse.

Det var bestemt ikke noget Rønne fB cheftræner Mathias Jensen var begejstret over, for der blev godt nok talt med store bogstaver i pausen før forlængelsen.

Med fuldt mandskab på ny blev det dog ganske ensidigt de sidste 2x15 minutter. Dels fordi hjemmeholdet løb lidt tør for kræfter, og dels fordi Rønne fB fandt sit fokus, og med scoringer fra Matthias Ellebye og Nilas Stange afgjorde til egen fordel.

Pokalsemifinalen er programsat til afvikling onsdag den 29. maj kl. 18:45, hvor modstanderen er serie 1 mandskabet fra Svaneke Boldklub.