Pokalsemifinale onsdag

Rønne fB skal op imod serie 1 mandskabet fra Svaneke Idræts Klub onsdag.

Den bornholmske del af Sydbank Landspokalen er nået til semifinalespillet, og her skal Rønne fB, efter kvartfinale sejr over Midtbornholm efter forlænget spilletid, op imod en på papiret mere overkommelig modstander.

Således befinder onsdagens modstander fra Svaneke Idræts Klub sig i skrivende stund i bunden af den bornholmske serie 1, og Rønne fB må trods alt påtage sig favoritskabet. Men nu er det jo pokalfodbold, så man kan aldrig vide……!!

Svaneke Idræts Klub er, efter flere i år i mere eller mindre dvale, for alvor ved igen at være synlig på det bornholmske fodboldlandkort, og har med et stort, bredt og flot engagement i klubben og byen virkelig fået sat skub i klublivet igen. Således deltager klubben på fodboldsiden igen i flere af de bornholmske ungdomsrækker på både drenge og pigesiden, og har også igen hold i seniorrækkerne.

For Rønne fB handler opgøret om at dels at spille sig i den bornholmske pokalfinale, men også at komme ”frelst igennem” hvad angår en kurant trup forud for det yderst vigtige Københavnsserieopgør førstkommende lørdag mod B1903.

Der er kick off på Svaneke Stadion onsdag den 29. maj kl. 18.45 – Vel mødt.