Ny nøglekamp for Rønne fB

Særligt vigtige opgør står nærmest i kø for Rønne fB.

Det første af disse ”nøgleopgør” mod en modstander der i den aktuelle stilling ligger under Rønne fB, blev afviklet 2. Påskedag, hvor De Sorte Helte løb ind i et stærkt Hvidovre mandskab der kunne sejre med 3-1.

Nu lørdag venter således på Rønne stadion nord KB, der i den aktuelle stilling ligger a point med Rønne fB, men i stillingen er placeret to pladser under Rønne fB på 11. pladsen. Dette da Rønne fB indbyrdes står bedst, efter at have besejret traditionsklubben fra Frederiksberg med 3-2 i efterårets sidste kamp.

Gæsterne har indledt foråret med det samme indhøstede pointtal (7) som Rønne fB, og har i holdets hidtidige 6 kampe mødt hele 4 af de samme modstandere som hjemmeholdet. Og meget sigende for hvad det er for en modstander der venter, så har KB mandskabet i opgørene mod henholdsvis Skjold, FB, HB og Hvidovre lavet fuldstændig identiske resultater som Rønne fB – Spillet uafgjort, tabt, vundet og tabt! Og da også det omvendte opgør i efteråret var en særdeles tæt affære, ja så ligner det unægtelig et meget tæt opgør lørdag.

For Rønne fBs del gælder det således om lige at finde de sidste marginaler frem, og meget gerne et spil som det mandskabet viste i den seneste hjemmekamp mod HB, hvor holdet leverede sin hidtil bedste indsats i foråret. For alt andet lige skal der meget komme Rønne fB point ud af anstrengelserne på grønsværen – Både for at holde KB under sig i stillingen, men så sandelig også for at prøve at nå en placering i rækken, der spiller holdet helt fri af nedrykningsfare.

Trænerteamet har til KB opgøret udtaget nedenstående trup: 

Lukas Olesen

Emil Munk Jensen

Oskar Møller

Mads Marholt

Anton Dich

Nicklas Harder Mogensen

Peter Feldfoss

Edonis Emini

Mathias Ellebye

Bjørn Jensen

Chriss Jacobsen

Nichlas Poulmann

Mads Bonde

Nilas Stange

Der er to ændringer i forhold til 2.Påskedags truppen. Ude er således Samir Abdalas og Malte Køppen, der erstattes af henholdsvis Mads Marholt og Peter Feldfoss.

Kampen fløjtes i gang lørdag den 27. april kl. 14.00 på Rønne stadion nord.

Sponsorprofilerne til dagens opgør: