Nedtur på Kløvermarken

Københavnsserien

IF Føroyar - Rønne fB 6-3 (2-1)

Mål:

1-0: Ukendt (20)

1-1: Mads Bonde (27)

2-1: Ukendt (37)

2-2: Chriss Jacobsen (49)

3-2: Ukendt(53)

4-2: Ukendt (54)

5-2: Ukendt (74)

5-3: Samir Abdalas (86)

6-3: Ukendt (89)

Det hele blev skævt lørdag, da Rønne fB tabte til IF Føroyar

Ovenpå en ganske opløftende indsats mod KB, ramte Rønne fB noget af en bund da næstsidst placerede IF Føroyar sendt Rønne fB pointløse retur til Øen i Søen med et 6-3 nederlag i bagagen. At det nåede så vidt kan Rønne fB vel kun takke sig selv for, og der bliver brug for en god gang selvransagelse før der venter en endnu sværere modstander i form af PI Fodbold.

For Rønne fB leverede langt under daglig standard, og blev særdeles effektivt afstraffet slap af et bestemt ikke ueffent hjemmehold.

Rønne fB fik en lidt skidt start på kampen, da hjemmeholdet allerede efter 5 minutters spil, slap igennem på en Rønne fB fejl, men den store chance blev misbrugt. Oven på den start fik Rønne fB arbejdet sig tilbage i kampen, og henholdsvis Mads Bonde og Oskar Møller burde nok havde bragt deres hold i front, men de store chancer blev misbrugt.

Men i stedet for at bringe sig i front skete det modsatte, da hjemmeholdet efter 20 minutters spil bragte sig foran. Rønne fB producerede stadig chancer og Anton Dich var igennem i fri position men fik ikke afsluttet i tide. Kort efter denne chance fik Rønne fB bragt balance i regnskabet, da Bjørn Jensen flot fik spillet Mads Bonde fri til scoring. Denne stilling holdt dog kun godt 10 minutter for så bragte Føroyar sig på ny foran. Et frispark på kanten af feltet blev effektivt eksekveret i mål til 2-1 for hjemmeholdet.

Rønne fB kom godt ud til 2. halvleg, der kun var 5 minutter gammel, da Chriss Jacobsen fik bragt balance i regnskabet. Igen stod Bjørn Jensen fadder til oplægget. Kampen bølgede herefter frem og tilbage de næste små 5 minutter før det der skulle vise sig at blive kampafgørende indtraf. Indenfor stort samme minut bragte Føroyar sig foran 3-2 og 4-2 på et par graverende Rønne fB fejl, og den mavepuster kom gæsterne sig aldrig over.

Efter en times spil skiftede Rønne fB dobbelt ud, og misbrugte derefter dobbelt på et par meget store chancer til først til Chriss Jacobsen og dernæst Nilas Stange. Føroyar fik gnedet endnu mere salt i Rønne fB såret med et lille kvarter igen med deres scoring til 5-2, og så hjalp de i sidste enden meget lidt at Samir Abdalas med et flot langskud reducerede til 3-5, for kort før kampslut fik Føroyar puttet endnu en i mål, og afsluttede dermed en helt igennem rædselsfuld Rønne fB dag i København.

Med nederlaget hjalp Rønne fB ikke lige frem sig i bundkampen, og med et svært slutprogram kan det vise sig at nederlaget var meget dyrt. Til Rønne fBs held tabte de nærmeste forfølgere BK Skjold og KB, også deres kampe, så placering som nummer 9 forblev intakt. Dog er rækken ved at knække lidt over, og det bliver hårdt arbejde fremadrettet for Rønne fB at forsvare den nuværende placering.