Mestre tager imod Rønne fB

Sidste Rønne fB turneringskamp er mod de nykårede mestre fra KFUM

KFUM sikrede sig i den forgangne weekend det mesterskab som Emdrupklubben i stort set hele turneringen har været første aspirant til. Seriesejren er således kulminationen på en sæson, hvor især stabilitet har været kendetegnede for KFUM indsatserne, der med hele 16 sejre og kun 4 nederlag, slutteligt sikrede holdet oprykningen til Danmarksserien.

Det kan således være et ”mæt” hjemmehold der tager imod Rønne fB, der modsat værterne, stadig har god brug for point. For om end DE Sorte Helte med den forgangne weekends sejr over B1903 gjorde meget godt for sig selv, så kan et nederlag til Rønne fB, sejr til HB og mindst et point til NB Bornholm, betyde at Rønne som minimum skal ud i en kvalkamp mod vinderen af Bornholms Brand Ligaen(Midtbornholm eller Hasle/Nyker)

Så ingen tvivl om at der være masser af grund til at Rønne fB mandskabet går ud til opgaven mod KFUM med 110 % motivation, for dels at sikre tilværelsen i Københavnsserien endeligt, men så sandelig også for at lukke og slukke turneringsdeltagelsen for Rønne fB sammenslutningen med flaget i top.

Det bliver dog noget af en opgave for Rønne fB lørdag. Dels er KFUM holdet en stærk enhed, og dels har Rønne fB haft det historisk svært mod KFUM gennem de mange sæsoner de to hold har mødtes. Rønne fB er således klart i underskud pointmæssigt mod hjemmeholdet, og har især på KFUM hjemmebanen i Emdrupparken haft det historisk svært.

Til Rønne fBs sidste turneringskamp har trænerteamet udtaget nedenstående trup:

Lukas Olesen

Oskar Møller

Mads Marholt

Admir Muric

Anton Dich

Nicklas Harder Mogensen

Emil Munk Jensen

Bjørn Jensen

Samir Abdalas

Nilas Stange

Matthias Ellebye

Edonis Emini

Chriss Jacobsen

Mads Bonde

Meget positivt, så er alle mand fra holdet der besejrede B1903 i den forgangne weekend til rådighed igen, hvilket i sig selv næsten er historisk :-D