Meget svær opgave venter på Amager

Rønne fB får givet hænderne fulde lørdag, når Tårnby FF er modstanderen

Med en aktuel placering som nummer tre, 12 point foran Rønne fB, i den aktuelle stilling, ja så er det ret indlysende at der venter noget af en opgave for De Sorte Helte lørdag mod Tårnby FF.

Sædvanen tro så er hjemmeholdet med fremme hvor det er sjovt, hvor der udspiller sig en tæt duel med Husum BK om at tage den kvalkamp givende 2. plads i serien. Tårnby har et fint slutprogram, der helt sikkert vil virke som en ekstra motivationsfaktor når holdet løber på banen lørdag. Med 16 indhøstede point i forårets hidtidige 10 kampe, er hjemmeholdet lige nøkket over Rønne fB der i sine 10 kampe har indhøstet 13 point.

Rønne fB leverede senest resultatmæssigt godkendt i 3-1 sejren over bundholdet fra FK Prespa, og bevægede sig med den sejr op på en aktuel 8. plads. Men med et temmelig svært slutprogram in mente, har Rønne fB trods den aktuelle placering stadig ryggen rigtigt tæt op mod nedrykningsmuren, og point mod Tårnby FF vil således være særdeles kærkomne i forhold til at sikre den videre eksistens i Københavnsserien.

Det omvendte opgør i efteråret, sluttede med et Rønne fB nederlag på 3-2 efter et par sene Tårnby FF scoringer.

Se tv billederne fra dette opgør > HER

Rønne trænerteamet har til lørdagen opgør udtaget nedenstående trup:

Lukas Olesen

Oskar Møller

Mads Marholt

Admir Muric

Anton Dich

Nicklas Harder Mogensen

Emil Munk Jensen

Samir Abdalas

Nilas Stange

Matthias Ellebye

Edonis Emini

Chriss Jacobsen

Nichlas Poulmann

Mads Bonde

Der er hele fire ændringer i forhold til den forgangne weekends trup. Ude er således Bjørn Jensen, Peter Feldfoss, Valdermar Finsen og Lasse Svendsen, der så omvendt bliver erstattet af Admir Muric, Emil Munk Jensen, Matthias Ellebye og Nilas Stange

Kampen fløjtes i op lørdag den 25. maj kl. 15.30Vestamager Idrætsanlæg