Lige så svært som frygtet

Københavnsserien

Hvidovre IF - Rønne fB 3-1 (1-1)

Mål:

0-1: Bjørn Jensen (10)-(Str.)

1-1: Frederik Krabbe (38)

2-1: Frederik Oliver Jørgensen (48)

3-1: Frederik Oliver Jørgensen (72)

Stærkt Hvidovre mandskab var bare bedre end Rønne fB

Ganske som spået blev opgøret mod Hvidovres divisionsreserver rigtigt svært. For trods den ydmyge placering som nummer næstsidst, og hele 7 point efter Rønne fB i stillingen forud for kampen, så var dette ikke til at se i opgøret 2. Påskedag på Kæmpernes Arena (Hvidovre Stadion)

Rønne fB fik ellers en drømmestart på opgøret, da Bjørn Jensen efter bare 10. min. spil kunne eksekvere et straffespark i mål, begået mod ham selv, og i øvrigt Bjørn Jensen første mål for Rønne fB. Føringen holdt godt tyve minutter, i en periode hvor udeholdet måtte se sig presset længere og længere tilbage på banen, og udligningen var vel ganske logisk og fortjent på det tidspunkt den faldt.

Et hjørnespark fra Rønne fBs venstre side, endte efter et par kontraer hos Frederik Krabbe, der fik bolden skubbet det sidste stykke over stregen. Rønne fB appellerede for at bolden ikke var over stregen, men dommer Mikkel Frantsen var sikker i sin sag og så stod det 1-1.

2.halvleg blev for Rønne fBs del mest en forsvarskamp, og så hjalp det ikke meget at hjemmeholdet allerede efter mindre end fem minutters spil havde bragt sig foran. Der blev kombineret fint igennem og igen endte det i lidt ”Kluddermoster” foran Rønne fB målet, før Frederik Oliver Jørgensen kunne bringe sit hold foran 2-1.

3-1 blev det også små tyve minutter før tid, da dygtige Lirim Qamill elegant tippede bolden videre med ydersiden til Frederik Oliver Jørgensen, der sikkert kunne gøre det 3-1 hvad der også skulle vise sig at blive slutresultatet.

Cheftræner Mathias Jensen: - Jeg havde jo ved selvsyn, på deres forventede holdopstilling, kunnet konstatere at det var et stærkt mandskab vi skulle op imod, med vel en 7-8 divisionsreserver på holdet, så modstanderens styrke overraskede mig ikke.

-Over en hel kamp synes jeg faktisk at vores hold ydede godt og især arbejdede godt, hvilket jeg da også roste dem for, men med resultatet i hånden er det bare at konstatere at vi mødte et bedre mandskab end os på dagen.

Bedst hos Rønne fB var målmand Lukas Olesen, samt Mads Bonde, Bjørn Jensen og Oskar Møller.

Se TV2 Bornholms reportage fra opgøret > HER