Historisk nøglekamp

Rønne fB spiller lørdag historien sidste turneringshjemmekamp.

For i og med fodboldsamarbejdets ophør, med udgangen af juni måned, så er det også slut med at vise den sorte trøje frem i en turneringskamp-.

Tilbagestår således kun pokalfinalen den 22. juni, hvortil Rønne fB onsdag aften kvalificerede sig med en 12-0 sejr over serie 1 mandskabet fra Svaneke Idræts Klub.

Nu gælder det kampen om livsvigtige point, hvor Rønne fB, der fortsat er Rønne fB indtil Rønne IK overtager depechen, har ryggen mod muren efter holdet selv tabte 4-1 til Tårnby FF i den forgangne weekend, og seriens øvrige resultater slet ikke flaskede sig for De Sorte Helte.

Lørdagens modstander er nyoprykkede B1903, der er en af sæsonens positive overraskelser i Københavnsserien. Mandskabet fra Gentofte er gået fra klarhed til klarhed, og har med et rigtigt fint forår stille og roligt bevæget sig op i rækken, og forud for lørdagens opgør indtager B1903 en aktuel 4. plads.

Holdet er ubesejrede i syv kampe i streg, og er ikke gået pointløse fra banen siden den 12. april, hvor det blev til et 4-1 nederlag mod Husum. Med 38 indhøstede point og en fin score, så har holdet med 99,9 % sikkerhed sikret sig deltagelse i Københavnsserien i sæson 2019/20.

Og netop det førnævnte ”faktum” kan måske vise sig at komme Rønne fB tilgode. For måske mangler der lige lidt på motivationsdelen hos gæsterne hvor det bør være lige omvendt for Rønne fB. Efter en egentlig godkendt indsats i 1-4 nederlaget til Tårnby FF, hvor personlige fejl desværre blev udslagsgivende for resultatet, bør – og skal Rønne fB havde fuldt fokus lørdag, hvor vel kun tre point kan bruges til noget. For med en bundstrid der er utrolig tæt er der simpelthen ikke råd til slinger i pointvalsen!!

Rønne trænerteamet har til lørdagens vitale opgør udtaget nedenstående 15 mands trup:

Lukas Olesen

Oskar Møller

Mads Marholt

Admir Muric

Anton Dich

Nicklas Harder Mogensen

Emil Munk Jensen

Bjørn Jensen

Samir Abdalas

Nilas Stange

Matthias Ellebye

Edonis Emini

Chriss Jacobsen

Nichlas Poulmann

Mads Bonde

Der er en ændring til truppen, idet Bjørn Jensen er tilbage.

Kampen fløjtes i op lørdag 01. juni kl. 13.30 på Rønne Stadion Nord-

BEMÆRK: Kampstart er fremrykket til start kl. 13.30, således at B 1903 kan nå en tidligere færge.

Lørdagens sponsorprofiler er:

                          

  

Alt - i - et Service