En på alle måder skidt weekend

Københavnsserien

Tårnby FF - Rønne fB 4-1 (1-1)

Mål:

1-0: Ukendt (32)

1-1: Samir Abdalas (40 str.)

2-1: Ukendt (70)

3-1: Ukendt (87)

4-1 Ukendt (90+)

Rønne fB var længe tæt på point

Det blev på alle måder en temmelig skidt weekend for Rønne fB. For først og fremmest tabte holdet den svære udekamp mod topholdet Tårnby FF, og dernæst magede rundens øvrige resultater sig næsten slet ikke til Rønne fB`s fordel.

Den del af ligningen der hed kampen mod Tårnby FF var De Sorte Helte længe en rigtig god del af. For efter at være kommet bagud 1-0 efter godt en halv times spil, fik holdet inden pausen udlignet til 1-1 via en sikret eksekveret straffespark fra Samir Abdals på en forseelse begået mod angrebsmakkeren Chriss Jacobsen.

Inden holdet kom bag ud- og fik udlignet havde det været et ganske lige opgør, hvor Rønne fB havde sin del af de store chancer. Blandt andet var Oskar Møller tæt på ad flere omgange, og også Chriss Jacobsen og Samir Abdalas havde kvalificerede forsøg på en Rønne fB scoring. Tårnby FF havde også sin del af chancer og keeper Lukas Olesen måtte flere gange giver prøver på sin kunnen.

Det var også udeholdet de kom bedste ud til de sidste 45 minutter. Dette blandt andet fordi hjemmeholdet var en mand mindre på banen efter gult kort før pausen. Rønne fB chancer til blandt Edonis Emini, kunne havde bragt Rønne fB i front, men i stedet kom dukkerten efter godt 70 spillede minutter. Noget der udefra set lignede et Tårnby FF indlæg, blev godt hjulpet på vej af vinden, og snød fuldstændig Rønne fB keeper Lukas Olesen og sejlede i mål til 2-1 føring til hjemmeholdet.

Den mavepuster kom Rønne fB sig aldrig helt over, og en offensiv satsning med tre mands forsvar og tre mands angreb godt et kvarter før tid, kastede ikke de store chancer af sig, og så kunne Tårnby FF i stedet lukke og slukke opgøret med et par scoringer i kampen døende minutter.

Med nederlaget og sejre til BK Skjold og NB Bornholm og point til Hvidovre og KB, ja tætner bundstriden for alvor til i Københavnsserien, og i det regnskab er Rønne fB sat godt under pres på den nuværende 10. plads. Med to runder tilbage af serien, så er der ikke bestemt ikke plads til meget slinger i valsen.

Se TV 2 Bornholms billeder fra opgøret > HER