Den her er (meget) vigtig…….!!

Rønne fB skal ud i endnu en nøglekamp, når FK Prespa gæster lørdag.

I et forår der pointmæssigt har været godkendt, jagter Rønne fB vitale point lørdag hvor ”genopstandne” FK Prespa er modstanderen. For selvom gæsterne med 99,99 % sikkerhed er ude af Københavnsserien fra sommeren af, så har holdet lige pludselig fundet en formtop. Således er de sidste tre kampe sluttet med to sejre og en uafgjort, og holdet er gået fra at være totalt formforladt til at være en modstander der alle dage skal være respekt om.

Det må man sige at Rønne fB også skal…… udvise respekt. For selvom holdet kom fra den forgangne weekend med en meriterende sejr over PI Fodbold, så har det spillemæssige helhedsindtryk været noget blandet, og holdet har desværre ind imellem ramt ret lavt på præstationsskalaen. Omvendt så har der bestemt også været nogle gode ”store snapse”, hvor indsatsen på banen har været på top 5 KS niveau.

Man står således tilbage med en følelse af at man aldrig lige ved hvilket niveau man skal forvente når De Sorte Helte træder op. Dog har holdet på bornholmsk jord (NB Bornholm opgøret medregnet) været ganske stabile med tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag, så på den konto må- og skal Rønne fB påtage sig favoritskabet lørdag.

Og holdet skal næsten pine død nødvendigt også meget gerne have point, og gerne alle tre, ud af Prespa kampen. For bundstriden er særdeles tæt, og med et ganske svært Rønne fB slutprogram de sidste tre kampe, er opgøret mod Prespa et nøgleopgør.

Til lørdagens opgør har Rønne fB trænerteamet udtaget nedenstående trup:

Lukas Olesen

Peter Feldfoss

Oskar Møller

Mads Marholt

Anton Dich

Nicklas Harder Mogensen

Samir Abdalas

Valdemar Finsen

Edonis Emini

Mathias Ellebye

Bjørn Jensen

Chriss Jacobsen

Nichlas Poulmann

Mads Bonde

Der er tre ændringer i truppen i forhold til den forgangne weekend. Ude er Emil Munk Jensen, Nilas Stange og Almir Lozid, der erstattes af henholdsvis Peter Feldfoss, Mads Marholt og den 16 årige debutant Valdemar Finsen.

Sidstnævnte er i øvrigt lillebror til Marius Finsen, der tidligere slog sine sine folder på Rønne fB kanten og nu er en del af Boldklubben Frems divisionstrup.

 Kampen fløjtes i gang lørdag den 18. maj kl. 14.00 på Rønne stadion nord.

 

Sponsorprofilerne i dagens opgør er: