Tophold kommer forbi

Traditionsklubben BK Frem gæster Rønne fB lørdag.

Traditionsklubben BK Frem er Rønne fB´s gæster lørdag, og der venter helt sikkert de fremmødte et spændende opgør. Gæsterne fra Valby har lagt sig lunt i toppen af Københavnsserien, og udråbes, sammen med førerholdet fra Fremad Valby og Skovshoved IF, som de klare favoritter til at kunne spille med om oprykning til Danmarksserien.

 

Valby mandskabet leverede rigtigt stabilt gennem hele efteråret, hvor det blandt andet blev til en sejr over Rønne fB med 2-1 – Dette i et opgør hvor Rønne fB, ved den lejlighed, meldte sig alt for sent ind i kampen. BK Frem har fået en fin start på forårets kampagne med sejre over henholdsvis FB (2-1) og KFUM (5-1), og fastholder på den konto sin 2. plads i serien. BK Frem mandskabet trænes i øvrigt af Anders Sundstrup, der har en flot professionel karriere bag sig med ophold i BK Frem, Brøndby IF (Som han blev Dansk Mester med i 1988), AZ Alkmar, Sochaux, Aab og Køge.

 

undefined

Foto: Pia Hersild

 

Rønne fB´s påskekampagne var ikke prangende, hvor det kun blev til et enkelt point i hjemmekampen mod Sundby BK (0-0), og nederlag til HB (3-0) 2. Påskedag. Med påskens resultater samlede resultater i serien in mente, så ser det allerede nu ud som rækken er ved at knække, og Rønne fB må, med den nuværende pointhøst, affinde sig med at være et af flere hold, der i første omgang realistisk set kun kan have som mål, at sikre endnu en sæson i serien. De Sorte Helte har, som tidligere fortalt, skiftet kraftigt ud i spillertruppen, og det bliver særdeles spændende at se, om trænerteamet efter de første kampe, har fået rettet de fejl der blev begået i de første opgør, således at man kan gå ud og matche kampens favoritter - det dygtigt spillende Valby mandskab.

 

Trænerteamet har til opgøret lørdag udtaget nedenstående 15 mands trup: 

Thomas Elfstrøm

Anton Dich

Edonis Emini

Nilas Stange

Jannick Andersen

Jannik Olsen

Michael Nielsen

Chriss Jacobsen

Marius Finsen

Matthias Ellebye Jacobsen

Omer Jawad

Mads Marholt

Oliver Lucht

Frederik Larsen

Stefan Lindqvist

undefined

Ude fra sidste weekends trup er Mathias Lee Elleby, der erstattes af sæsondebuterende Stefan Lindqvist, medens skadeslisten bestående af Admir Muric, Alexander Pedersen, Nichlas Poulmann, Emil Munk Jensen og Anton Dam fortsat er "intakt".

Der kick off lørdag den 2. april kl. 15.30 på Bornholms Brand Arena - Kunst - Rønne stadion nord.

undefined