Så skal vi igang....

Rønne fB indleder forårets kampe Skærtorsdag med opgøret mod Sundby Boldklub.

Efter en længere opstartsfase der tog sin begyndelse i midten af januar måned er Rønne fB nu endelig nået til det det hele drejer sig  - Kampene om pointene! Skærtorsdag begynder denne jagt med et opgør mod Sundby Boldklub, der ligger placeret på en 7. plads med 20 point, og således lige har lagt sig foran Rønne fB på 8. pladsen med 18 point. Set ud fra placeringen ligner det således et ganske tæt opgør, og det er vel også hvad man forvente kommer til at ske i praksis.

For godt nok sejrede Rønne fB sikkert med hele 4-1 i efterårets allerførste opgør, men gæsterne er siden da gået fra klarhed til klarhed og leveret rigtigt stabile præstationer. Således har holdet kun måttet indkassere tre turneringsnederlag mod Rønne fB´s fem af slagsen, og ligner på den baggrund en svær opgave for Rønne fB. Læg dertil at holdet, efter rygterne på vandrørene, har forstærket sig henover vinteren.

undefined

Også Rønne fB kommer i en stærkt forandret udgave, med afgangen af hele 7 spillere. Kion Funk, Casper Simonsen, Christian Jensen og Matthias Dam (Politiets IF) samt Mads Håkansson, Svend Iversen og Jonas Rasmussen (Skovshoved IF) er således væk fra Rønne fB truppen, der så omvendt har haft tilgang fra blandt andet Oliver Lucht (KB), Marius Finsen (NB Bornholm), Mathias Ellebye Jacobsen, Nilas Stange og Matthias Lee Elleby (Rønne IK), Adam Corap (Svendborg fb), Abukar Ahmed (Hasle IF), Omer Jawad (Knudsker IF) og Patrick Snowmann (IK Viking).

undefined

Trænerteamet har, over hele otte træningskampe, haft rig mulighed for at få prøvet spillerne af, og flere har efterladt fine indtryk, der bør betyde en hvis Rønne fB optimisme forud for de afgørende kampe her i foråret. Kun i opgøret mod Politiets IF (1-3) i den nys overståede Færgen Cup, præsterede holdet ikke op til normal standard. 

Naturligvis går en så massiv udskiftning på spillersiden som Rønne fB har været udsat for ikke umærket henover en trup, men omvendt kan man også håbe på at de nye folk i truppen har så meget tro og mod på at spille for Rønne fB, at de går ud og præsterer allerede nu. Derudover betyder det nye herakier på holdet, hvor ledertyper er væk, og nye er kommet til...Nye ledere der naturligvis også er "oppe til bevis" allerede nu.

Til opgøret Skærtorsdag har trænerteamet udtaget nedenstående 15 mandstrup:

Thomas Elfstrøm

Anton Dich

Edonis Emini

Nilas Stange

Jannick Andersen

Jannik Olsen

Michael Nielsen

Chriss Jacobsen

Marius Finsen

Mathias Lee Elleby

Matthias Ellebye Jacobsen

Omer Jawad

Mads Marholt

Oliver Lucht

Frederik Larsen

Ude med længerevarende skader er Admir Muric, Nichlas Poulmann, Alexander Pedersen og John Skov. Skader ramte desværre også Emil Munk Jensen og Anton Dam i den afsluttende træning tirsdag. Der bliver i opgøret Rønne fB debut til ikke færre end 5 spillere. Således skal der bydes velkommen i turnerings øjemed til Nilas Stange, Marius Finsen, Mathias Lee Elleby, Matthias Ellebye Jacobsen og Oliver Lucht.

Der er kick off Skærtorsdag kl. 13.30 på Bornholms Brand Arena (Kunststofbanen) - Rønne Stadion nord.