Så er Færgen Cup 2016 igang

Træningsturneringen Færgen Cup 2016 tyvstartede torsdag.

Færgen Cup 2016

B- Rækken Viking - Hasle IF 2-4

B-Rækken Rønne IK - Knudsker IF 1-1

Fredag er det så tid til at A-Rækken indleder deres "turneringen" med to kampe, medens der er et enkelt opgør i B-Rækken.

A-Rækken Kunst Kl. 19.00 Rønne fB - Politiets IF 1

B-Rækken Bane 6 Kl. 19.30 Frederikssund IK 2 - Politiets IF 2

A-Rækken Kunst Kl. 20.45 Frederikssund IK 1 - BK Hellas

Der bør blive smæk for skillingen i fredagens første kamp, hvor der er dømt "prestige opgør" mellem Rønne fB og samarbejdets gode parterne i København, Politiets IF. Sidstnævnte med flere tidligere Rønne fB profiler, der helt sikkert vil lyde maksimum mod deres tidligere holdkammerater. Læg dertil at flere af Rønne fB spillerne er en del af det trænings setup som PI har...Kernen i samarbejdet mellem Rønne fB og Politiets IF.

Deres undertegnede skal ikke vove sig ud at komme med et bud på resultatet, da Rønne fB cheftræner Mathias Jensen har proklameret at alle Rønne fB spillere skal i kamp over weekenden, og derfor må det nok forventes at kortene bliver godt blandet hos Rønne fB

Kamp nummer to i A-Rækken står mellem Sjællandsseriemandskabet fra Frederikssund IK og det af bornholmeren Morten Dyhr trænede BK Hellas mandskab. Her ligner Frederiksund IK en klar favorit, og dermed også mandskabet der sandsynligvis bliver den ene del af A- Række Finalen lørdag.