Revanchejagt

HB jagter helt sikkert revanche 2. Påskedag.

For det var noget af en snitter som HB løb ind i, da holdet i den omvendte kamp gæstede Rønne Stadion Syd. Et nederlag på hele 8-0 taler sit tydelig sprog, og bør være motivation nok for værterne i 2. Påskedags opgøret mellem HB og Rønne fB.

Se eller gense Rønne fB storsejren fra efteråret > HER

undefined

Det er så et Rønne fB, med omvendt fortegn, der går ind til opgøret med en klar ambition...En gentagelse af ydmygelsen! Realistisk set ligger dette nok i kortene, ikke kommer til at ske. For dels er Rønne fB på udebane, og dels taler det aktuelle stilling slet ikke for det. Nummer 5 placerede HB mod nummer 8 placerede Rønne fB og en pointmargin på 4 point, bør gøre hjemmeholdet til klare favoritter i opgøret.HB lagde fra i land i foråret med en smal 1-0 sejr ude over KFUM, medens Rønne fB spillede 0-0 i sit opgør mod Sundby BK, så også her var HB lige tanden bedre.

undefined

Men hvad kan så omvendt tale for point til Rønne fB? Jo, der var bestemt momenter i Skærtorsdags opgør der kan hjælpe godt på ambitionen om point med retur til øen, og kan trænerteamet få  kollektivet yderligt skærpet, og rettet og optimeret hvad der ikke helt fungerede, ja så er det ikke umuligt at der kommer point ind på kontoen. Læg dertil at Rønne fB faktisk indtil videre har være bedst væk fra eget græs!!

undefined

Trænerteamet udtager sin trup til HB opgøret blandt nedenstående spillere:

Thomas Elfstrøm

Anton Dich

Edonis Emini

Nilas Stange

Jannick Andersen

Jannik Olsen

Michael Nielsen

Chriss Jacobsen

Marius Finsen

Mathias Lee Elleby

Matthias Ellebye Jacobsen

Omer Jawad

Mads Marholt

Oliver Lucht

Frederik Larsen

Anton Dam

Emil Munk Jensen

Der kick off 2. Påskedag kl. 15.30 på Kunst, Fælledparken.