Remis i tester

Træningskamp

Rønne fB - NB Bornholm 1-1 (1-0)

Målscorer: Chriss Jacobsen

Rønne fB remis i 3. træningsopgør

Og det var et resultat som cheftræner Mathias Jensen var overordnet godt tilfreds med: - Vi spiller en kamp under niveau med bolden og skaber ikke det som vi skal forvente af os selv. Dagens hold havde ikke nok folk der truede i banens længde, hvilket gjorde at Chriss Jacobsen alene skulle stå for de dybe løb. Det gjorde han ganske udmærket, men Chriss alene kunne ikke strække dem lange som vi kunne i sidste weekend.

- Vores presspil fungerede desværre også under niveau, hvilket var det der irriterede mig mest. Heldigvis fungerede vores defensive aftaler rigtig fint og vores 6 bagerste gjorde det rigtig godt, specielt i første halvleg. Vores forsvar skulle kampen igennem forholde sig til rigtig mange lange bolde, som de efter aftale håndterede rigtig flot.

- Første halvleg var temmelig chancefattig, hvor vi indrømmet ikke skaber det vi bør. Vi får et for mig lidt tyndt straffe, men positivt så scorede Chriss meget sikkert på tilbuddet som iøvrigt også blev begået imod ham selv. 

- I anden halvleg skifter vi en del ud, hvilket naturligvis dræber rytmen i vores spil og aftaler på banen. Nexø scorer på en dødbold, hvor vi er uopmærksomme både på den første og anden bold. Det var skidt forsvarsspil. Udover et flot frispark fra NB som vores unge keeper Lukas Olesen meget imponerende får reddet, så giver vi heller ikke i den halvleg meget væk i åbent spil.

- I den anden ende skaber vi heller ikke det store, udover en chance til Anton Dam som han desværre ikke når at få afsluttet på og Chriss Jacobsen der var alene fri, men desværre blev vinklen for spids. 1-1 mod Nexø i en kamp hvor vi har så mange afbud som vi har er jeg sådan set ganske tilfreds med. Vi laver på dagen for mange tekniske fejl i afleveringer, tæmninger osv, men samtlige spillere begynder så småt at forstå hvordan vi gerne vil spille fodbold.

På spørgsmålet om forløbet af træningskampene indtil videre, havde cheftræneren dette indtryk: -. Efter 3 træningskampe og én intern træningskamp er jeg nu ved at få et godt overblik over hvem og hvad der fungerer for os, så det vi kommer til at arbejde med i de sidste 5 kampe bliver indskærpet overfor de spillere der i de tre første kampe har vist at de er værd at satse på.

- Bedst hos os idag synes jeg Jannick Andersen, Chriss Jacobsen og 4 back kæden var. Derudover  imponerer Lukas Olesen mig helt vildt. Han har én klasseredning på et frispark, men udover det er han meget sikker i sine indgreb og håndterer deres mange dødbolde ind i feltet fantastisk flot. Dagens anfører, Jannick Andersen er så småt ved at tage det ansvar jeg forventer af ham og det kommer holdet til at nyde rigtig godt af. Han er dygtig til at få resten til at se gode ud og han tager utrolig sjældent en forkert beslutning. Chriss Jacobsen kommer ikke til de chancer han plejer, men han er blevet rigtig dygtig til at tage fra som angriber når vores defensiv har brug for det.

Rønne har i den kommende uge igen opgør mod henholdsvis Midtbornholm og NB Bornholm.