Positiv test mod Virum

Træningskamp

Virum / Sorgenfri BK - Rønne fB 2-3 (2-1)

Målscorere: Chriss Jacobsen 2 og Jannick Andersen

Positivt udkomme af tur til Sjælland.

Rønne fB fik lørdag et fint udbytte af deres eneste udenøs testkamp denne vinter. Således gentog et nyt Rønne fB "bedriften" fra sidste vinter, ved også i denne omgang at besejre værterne fra Virum. Denne gang med cifrene 3-2, efter at have ligget under 1-2 ved halvleg.

Cheftræner Mathias Jensen om opgøret: - Vi spiller udefra set en halvskidt 1. halvleg, hvor stort set var nedspillet , og overmatchet det meste af tiden. Eneste lyspunkt var vel Jannick Andersens flotte mål fra distancen.

- I 2. halvleg kommer vi betydeligt bedre med, hvor det for mig at se er vores bedre kondition der får os tilbage i opgøret. Da fik vi bedre styr på vores presspil, hvilket også positivt kunne ses på vores spil. Om ikke andet så var dejligt at kunne konstatere at vi tydeligt, var ovenpå de sidste 45. minutter.

- Jeg vil så også lade drengene, at vi i forhold til det hold vi stillede med sidste år mod Virum, kun havde to gengangere i form af Edonis Emini og Michael Nielsen, og at hjemmeholdet ifølge deres træner, Hasse Kuhn, stillede i noget der lignede stærkeste opstilling, så var det faktisk en rigtigt fin indsats mod et DS mandskab.

På spørgsmålet om der var spillere der gjorde sig særligt positivt bemærket, havde Mathias Jensen følgende kommentarer: - Vores bedste var Jannick Andersen og Chriss Jacobsen, og især førstnævnte har et mentalt højt niveau og ved bare hvad der skal til inden for kridtstregerne. Chriss Jacobsen udvikler sig mere som holdspiller, og scorer bare stadig også bare mål, så også positivt med ham. Jeg synes også Nilas Stange og Anton Dam gør et par fine indhop, og så spillede unge Marius Finsen sin hidtil bedste kamp for os i år.

Rønne fB´s næste træningskampe er i den førstkommende weekend, hvor holdet har kampe både fredag og lørdag i forbindelse med træningsturneringen Færgen Cup 2016.