Også sejr i 2. testkamp

Træningskamp

Rønne fB - Midtbornholm 3-1

Målscorere: Emil Munch Jensen 2 og Chris Jacobsen

Det blev også til Rønne fB  sejr i overbygningens anden testkamp, da holdet tirsdag besejrede topholdet fra Nordealigaen Midtbornholm med 3-1.

Dette på en aften hvor cheftræner Mathias Jensen kun var delvist tilfreds med det han så på banen: - Vi spiller en rigtig fin 1. halvleg hvor vi formår at stresse vores modstander rigtigt fint, og kun giver dem meget kort tid med bolden. Desværre forfalder vi i de sidste 45. minutter til helt at glemme at spille fodbold, og det irriterer mig en del. men heldigvis og forhåbentligt får vi rettet op på dette her henover opstarten, da vi elleres vil blive straffet hårdt i turneringen for sådanne koncentrationsudfald.

På spørgsmålet om hvem cheftræneren så som kampens profiler, havde han følgende svar:- Jeg synes unge Nilas Stange spillede en rigtig flot kamp, hvor han tog mange rigtige beslutninger. Nilas gør det ikke sværere end det er, og det kan man komme rigtigt langt med i en fodboldkamp.

- Jeg vil også rose vores dobbelte målscorer Emil Munch Jensen, der mere og mere er ved at få snit over sit spil, samt Mathias Elleby Jacobsen der lagde op til alle vores tre scoringer, og  Jannich Andersen der godt bandt vores midtbane sammen.