Intenst træningsopgør

Træningskamp

Rønne fB - NB Bornholm 2-1 (1-1)

Målscorere: Emil Munk Jensen og Jannik Olsen

Der blev gået til stålet i lørdagens træningsopgør.

Det udmøntede sig i flere både fysiske og verbale kampe i selv opgøret, som i alle 90. minutter bød på ganske fint spil for begge holds vedkommende.

Ogg for cheftræner Mathias Jensen, kom der også flere positive ting ned på blokken i forhold til midtuge opgøret mod Midtbornholm: - Kampen lørdag var jeg overordnet rigtig godt tilfreds med. Vores presspil fungerede rigtig flot i ca. 70 minutter. Desværre havde vi et udsving på 20 minutter i første halvleg hvor det ikke hang sammen på grund af de positioner vi tog på banen. Det fik vi heldigvis rettet til ved halvleg.

- Defensivt så det meget solidt ud og specielt Emil Munk Jensen så rigtig stærk og sikker ud i bagkæden. Selvfølgelig, fristes man til at sige, så scorede NB Bornholm på en dødbold, som Patrick Ambrosen sparkede rigtigt flot ind direkte på frispark.

- Vores mål faldt efter et hjørnespark fra tegnebrættet, så det er jeg naturligvis helt vildt tilfreds med. Emil Munk Jensen får godt nok scoret, men meget af det mål skal tilskrives Chriss Jacobsen, da hans detalje ved baglinjen var noget udover det sædvanlige.

- Det andet mål falder i anden halvleg hvor kun 16. årige Nilas Stange, efter et godt opspil og spilovertag til os, får slået bolden ind i hovedet på Jannik Olsen som nemt kunne heade den ind.

På spørgsmålet om der var særlige gode spiller præstationer, havde Mathias Jensen svært ved at pege enkelte præstationer ud: - Det er svært at nævne enkelte spillere som udmærkede sig, for "over all" så gjorde vi det rigtig fint som hold på nær som de nævnt de første 20. minutter i første halvleg. Skal jeg hårdt presset pege nogen ud, så bliver det Emil Munk Jensen, Jannick Andersen og Michael "Kvikke" Nielsen.

Også Nilas Stange fik lidt ekstra plusser med på vejen: - Nilas kom ind fra bænken efter 25 minutter, da Mathias Ellebye Jacobsen desværre blev skadet efter en lidt sen NB Bornholm tackling, og gjorde det herefter rigtigt flot. Jeg vurderede i den tidlige opstart at han nok var en spiller der skulle bruge et halvt til et helt år for at kunne gøre sig gældende for alvor i truppen, men den opfattelse kommer jeg nok til at revidere, og Nilas er et fantastisk godt eksempel på, at man som ung spiller godt kan gøre sig gældende i Rønne fB hvis man er villig til at arbejde for det.

Se TV2 Bornholms fyldige reportage fra opgøret > HER

Rønne fB spiller sin næste træningskamp den førstkommende lørdag den 12. marts på udebane mod Hasse Kuhns tropper fra Danmarksserieklubben Virum - Sorgenfri BK.