HB fik hvad de kom efter

Københavnsserien

HB - Rønne fB 3-0 (1-0)

HB fik revanche for 0-8 nederlaget i efteråret.

Ovenpå en godkendt indsats Skærtorsdag, mod Sundby BK, var der på papiret lagt op til noget sværere modstand i 2. Påskedags opgøret mod HB. Og desværre for Rønne fB skulle det vise sig at det ikke kun var på papiret, men også i praksis, at hjemmeholdet lige var hovedet højere end De Sorte Helte på dagen.

Rønne fB lagde noget nervøst ud, og havde noget svært ved at spille sig ud af de pres som HB fik lagt i medvinden. Det kastede flere ganske store HB chancer af sig, hvor der virkelig var bud efter keeper Elfstrøms mål. HB presset gav da også bonus efter en lille halv times spil, og Rønne fB gjorde det ikke nemmere for sig selv, da Anton Dich løb ind i et gult kort - Et undertal som udeholdet dog fik redet af, og således kunne gå til pausen stadig kun et mål nede.

undefined

Kort inde i de sidste 45. minutter fik Rønne fB en gylden chance for at bringe sig selv tilbage i opgøret, da hjemmeholdet fik gult, men denne fine mulighed fik Rønne fB slet ikke udnyttet.... Tværtimod, for hjemmeholdet formåede i undertal at bringe sig foran 2-0.

Fuldtallige lignede det således opløbsstrækningen for HB, men Rønne fB kløede på og formåede i de sidste kvarter, at sat hjemmeholdet under et rigtigt tungt pres, der dog ikke kastede mål af sig i den rigtige ende. Derimod gav det hjemmeholdet fine muligheder for kontraangreb, der i kampens døende minutter kastede opgørets sidste scoring af sig til slutresultatet 3-0 af sig.

undefined

Cheftræner Mathias Jensen om opgøret: - Jeg lagde i mit oplæg til kampen vægt på at pasningsspillet ville blive afgørende og omdrejningspunktet for vores chancer for at hive point ud af opgøret, men desværre forfaldt vi alt for ofte til at slå nogle "lange violiner", og det blev bare aldrig rigtigt farligt - Her ligger der helt klart noget vi også skal arbejdet med og få ændret.

- Derudover synes jeg ikke at vi på dagen, får vores presspil til at fungere ordentligt, og aftalerne om at hvile i vores kæder kommer heller ikke til at fungere ordentligt. Det gav et godt hold som HB nogle ganske nemme præmisser at arbejde efter.

undefined

Bedst hos Rønne fB var Jannich Andersen, Mathias Lee Ellbye og Anthon Dich, sammen Marius Finsen der ydede en godkendt offensiv indsats, og Omer Jawad der tog ansvar da han kom ind fra bænken, og på den konto var Rønne fB´s bedste.

Se TV2Bornholms Sportsaften med reportager http://play.tv2bornholm.dk/?area=specifikTV&id=239300

Rønne fB har deres næste kamp førstkommende lørdag den 2. april kl. 15.30, hvor topholdet fra BK Frem gæster Rønne.