Godkendt premiere

Københavnsserien

Rønne fB-Sundby BK 0-0

Tilskuere: 145

Rønne fB indledte forårets turnering godkendt.

Med et mandskab der kun på fire pladser var identisk med det mandskab der i efteråret besejrede lørdagens modstander fra Sundby BK, får det uafgjorte resultat så absolut godkendt. Der vil med så mange nye folk på holdet naturligt være ting der kan og skal forbedres henover foråret, men overordnet....Ja, så ser det lovende ud.

Cheftræner Mathias Jensen var da også fortrøstningsfuld efter opgøret da han talte med Bornholms Tidende: - Der vil altid være lidt nerver på ved en premiere, og så må man fighte sig ud af problemerne, hvilket jeg også synes vi gjorde i store dele af kampen idag.

- Vores målsætning for foråret er at undgå nedrykning, og det tror jeg på vi gør, og så må vi se efter sommer hvor vi står udviklingsmæssigt

Selve opgøret startede med gæsterne som holdet der svingede takststokken, og det var ikke mange udfordringer hjemmeholdet bød op med. Spillet virkede noget forkrampet, og det virkede som flere af Rønne fB spillerne led af en mild form for præstationsangst.

undefined

Langsomt men sikkert fik de mere rutinerede Rønne fB folk i form af Edonis Emini, Michael Nielsen og anfører Jannich Andersen skubbet deres hold længere frem på banen, hvilket også naturligt kastede flere Rønne fB chancer af sig. Tættest på var henholdsvis Jannik Olsen og Michael Nielsen med hovedstød, og Chriss Jacobsen med en afslutning fra en spids vinkel.

undefined

Gæsterne var bestemt også med chancemæssigt, og testede ved flere lejligheder kampjubilar Thomas Elfstrøm i Rønne fB målet, men held og forstand holdt gæsterne fra scoringer.

2. halvleg viste et lidt mere aggressivt spillende Rønne fB mandskab  der efter et Sundby pres fik arbejdet sig chancemæssigt flot ind i kampen. Først ved dobbeltchance til Chriss Jacobsen og Matthias Ellebye Jacobsen, og dernæst med den største åbne Rønne fB chance i opgøret til Jannik Olsen. Denne afsluttede dog lige på Sundbys dygtige keeper. Ind imellem var der for alvor bud efter Rønne fB målet, men et frispark fra kanten, der tog Rønne fB muren, tog overliggeren og sprang i spil igen.

undefined

Kort efter begik banens vel nok bedste spiller, Sundbys Patrick Kromann, sin eneste fejl i opgøret, da Chriss Jacobsen energisk fik presset gæsternes dygtige forsvarsstyrmand til fejl, men den efterfølgende Rønne fB chance blev ikke vekslet til hård valuta i form af mål.

undefined

Kampen bølgede herefter, og gæsterne var tæt på kort før tid, men en ellers fin helflugter strøg forbi Rønne fB målet. Sidste chance i opgøret tilfaldt Marius Finsen, men dennes afslutning endt i armene på Sundbys keeper.

Slutteligt pådrog gæsterne sig et gult /rødt kort, hvor kampens dommer Peter Bech-Jensen ikke syntes så godt om de kommentarer der fulgte med et øvrigt korrekt givet gult kort. 

Bedst hos hjemmeholdet var Edonis Emini, der sammen med debutanten Mathias Lee Ellebye gjorde rigtig god fyldest i Rønne fB forsvaret. Også roser til forsvarskanten Mads Marholt, der spillede solidt og uden de store dikkedarer på sin kant, samt Chriss Jacobsen der på dagen var den største offensive trussel hos hjemmeholdet.

undefined

Allerede 2. Påskedag skal Rønne fB i ilden igen, når holdet møder HB på udebane, og senere på aftenen kl. 20.25 har TV2 Bornholm i Sportsaften en længere reportage fra Rønne fB´s påskekampe.

Se TV2 Bornholms korte reportage fra opgøret > http://play.tv2bornholm.dk/?area=specifikTV&serienavn=Nyheder

Se Mathias Jensens snak med Bornholms Tidende >http://tidende.dk/?Id=72260