"Forklædt KS hold" sejrede

Færgen Cup 2016

A-Rækken Rønne fB - Politiets IF  1-3

B-Rækken Frederikssund IK - Politiets IF 3-1

A-Rækken Frederikssund IK - BK Hellas 8-0

Vennerne fra Politiets IF besejrede Rønne fB i Færgen Cup 2016

Og dette med et hold der med lidt god vilje godt kan kaldes et forklædt KS hold. For mandskabet tæller spillere med erfaring fra divisionerne, DS og KS , så det var ikke "Hr. Hvem Som Helst" som det unge og urutinerede Rønne fB mandskab var oppe imod.

Og det kom da også til at tegne opgøret, hvor gæstemandskabet slutteligt straffede Rønne fB mandskabet på deres fejl. Efter PI føringsmål ved Thomas Munch og Rønne fB udligning ved Michael "Kvikke" Nielsen, blev det gæsterne der i de sidste 45. afgjorde opgøret. Et par ganske store Chriss Jacobsen chancer blev misbrugt, og så straffede det dygtige gæstemandskab klogt en forsvarsfejl og en offensiv Rønne fB satsning i de døende minutter, til vinde opgøret med 3-1

Cheftræner Mathias Jensen var da heller ikke helt tilfreds efter opgøret: - Nej efter mange gode kampe, så synes jeg der i går var grund til eftertanke. Udefra set synes jeg godt man kunne se at vi manglede Edonis Emini i det centrale forvar. Han er er rigtigt dygtig til at sætte vores midtbane og angreb i scene, og det manglede vi noget i aftes.

På spørgsmålet om positive Rønne fB indsatser kom det lettere smilende fra Mathias Jensen: - Nu presser du mig....Jannick Andersen, Jannik Olsen og Michael "Kvikke" Nielsen, og så så jeg et fint indhop af Oliver Lucht.

 

Lørdag fortsætter stævnet med nedenstående kampe:

 

B-Rækken Bane 7 Kl. 11.00 Hasle IF - Knudsker IF

 

B- Rækken Bane 7 Kl. 13.00 Rønne IK - Politiets IF 2

A-Rækken Kunst Kl. 13.00 Rønne fB - BK Hellas

B-Rækken Bane 7 Kl. 15.00 Frederikssund IK 2 - Viking

A- Rækken Kunst Kl. 15.00 Politiets IF 1 - Frederikssund IK 1 - Finale